Skip to main content

O nama

news

O nama

DVG company

 

DVG Company d.o.o. je trgovinsko preduzeće osnovano 2008. godine u Subotici.
U potpunosti je u privatnom vlasništvu, sa sedištem u Subotici, na adresi Čantavirski put bb. Tu se nalazi distrubutivni centar i poslovne prostorije, sa ukupno 3000m2 magacinskog prostora koji zadovoljava sve segmente u pogledu smeštaja, čuvanja i plasiranja robe. Prvenstvena delatnost kompanije je veleprodaja kozmetike i kućne hemije.

 

 

3.000

Magacinskog prostora

20

vozila

8

komercijalista

170

brendova

Asortiman

U asortimanu se nalazi preko 12.000 artikala koje nude različiti proizvođači koji su prisutni na našem tržištu i koji su poznati krajnjim potrošačima.

 

  • proizvode za negu tela
  • proizvode za lica
  • proizvode za kose
  • proizvode za dečiju kozmetiku
  • kao i celokupan asortiman kućne hemije
Naši proizvodi
Naše proizvode DVG Cosmetics odlikuje visok kvalitet kojim se dobija kompletna nega lica I tela. Uspeli smo da uskladimo kvalitet i cenu, što su prepoznali i našI kupci.

Maloprodaja

2016. godine smo otvorili maloprodajni objekat
DVG prodavnica 1 sa sedištem u Subotici.

Asortiman i kvalitet proizvoda prilagođeni su interesima i potrebama kupaca. Sa preko 12.000 artikala i po povoljnim cenama, kupci imaju mogućnost da obave kupovinu na jednom mestu i da na taj način uštede i vreme i novac. Ljubazno osoblje je uvek raspoloženo da pomogne i da odgovori na potrebe i najzahtevnijih kupaca.

Kadrovi

Društvo zapošljava 50 zaposlenih,raspoređenih na više segmenata, od administracije, logistike, vozača, magacionera do agenata prodaje.

Rukovodeći se činjenicom da je uspeh preduzeća upravo u zaposlenima, velika pažnja je usmerena na njihovo lično i profesionalno napredovanje.

Misija i vizija

Likvidno smo preduzeće, sa parametrima koji pokazuju da se kompanija povećava kako po obimu poslovanja tako i po ostvarenim prihodima.

Naša misija vizija je da postanemo vodeća kompanija na teritoriji Srbije u segmentu uvoza i distribucije kozmetike i kućne hemije. Usmereni smo na zadovoljavanje potreba naših kupaca, kao i da uspostavimo što bolji odnos između ponude, kvaliteta i cena. >

Težimo da svaki aspekt poslovanja bude uređen i ostvaren na najbolji mogućI način i da svi učesnici u ovako jednom velikom lancu budu zadovoljni.

certificate